Babagan Kita

  • about-left

Pet Paradise Co., Ltd.

Pabrik kita nutug luwih saka seket ewu meter persegi, dadi salah sawijining pabrikan kucing kucing paling gedhe ing China. Produksi sampah kucing saben taun luwih saka sewidak ewu ton, udakara udakara telung puluh yuta tas kucing. Lan Love Pets Utopia minangka salah sawijining perusahaan standar "UU Regulasi Teknis Kucing Tofu Kucing".

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.
Enquiry Saiki