FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T sing disenengi.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Sampel bisa dikirim liwat DHL, kurir UPS. Ora luwih saka 3KG.

Pengangkutan laut kanggo pesenan sing akeh (Minimal 1X20'GP FCL)

Apa layanan sing sampeyan nyedhiyakake?

OEM lan Grosir

Apa aku bisa nduwe rega produk?

Sugeng rawuh Nyuwun tulung ngirim email menyang kene. Sampeyan bakal entuk wangsulan sajrone 24 jam.

Apa bisa nyithak logo / situs web / jeneng perusahaan ing produk?

Ya, standar MOQ yaiku1T.

Apa aku bisa entuk diskon?

Sampeyan gumantung karo jumlah sing sampeyan tuku, nanging bebas hubungi kita.

Email: hkbpenglei@zallfts.com a1994722521@gmail.com 1013945366@qq.com

Apa sampeyan mriksa produk sing wis rampung?

Ya, saben langkah produksi lan produk rampung bakal diawasi dening departemen QC sadurunge dikirim.

Apa bisa nggawe kemasan lan pencetakan khusus?

Ya, kemasan lan pencetakan khusus ditampa. Lan rega didhasarake ing gambar desain rinci.

Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi nglumpukake biaya DHL.

Apa aku bisa nduwe kombinasi tanpa aroma lan aroma?

Ora apa-apa, coba saranake tarif kanggo saben jinis, supaya bisa menehi rega kanthi kapisah.

Apa sampah kucing sampeyan ramah lingkungan?

Ya, sejatine prinsip dhasar perusahaan yaiku perlindungan lingkungan.

Apa sampeyan kucing rereged?

Flushability minangka kauntungan utama sing dibandhingake karo produk sing padha. Sampeyan pancen bisa milih uwuh kucing sing digumpal banjur diuncalake menyang gandhewa toilet sampeyanl.

Apa produk sampeyan ora bahaya kanggo kucing?

Ya, produk kami ramah kucing 100%, digawe karo formula tanpa lebu, nglindhungi sampeyan lan kucings paru-paru.