Love Pets Utopia Kucing Diwujudake Roso Debu Kucing Debu Gratis

Katrangan singkat:

Luwes Kucing Utopia Utopia nyedhiyakake uwuh kucing tingkat paling dhuwur sing bisa ditemokake ing pasar. Sampah kucing tanpa wangi njamin kontrol ambu ora enak 20 dina, 10 dina luwih dawa tinimbang produk sing padha.


Detail Produk

Rincian

Tag Produk

smell-odor

Kontrol ambu ora enak

Sampah kucing tanpa wangi njamin kontrol ambu ora enak 20 dina, 10 dina luwih dawa tinimbang produk sing padha.

safety-issue

Masalah Keamanan

Alangan pencernaan minangka masalah penting liyane sing ora kudu diabaikan dening pemilik kucing.

dust

Ora Debu

Lan sing luwih penting nggunakake formula 99,99% debu gratis Love Pets Utopia kita ing kene kanggo nglindhungi awak lan kucing kucing sampeyan.

flushable-(1)

Flushable

Nate nemu jamban sing clogged?

Pilih Love Pets Utopia Cat Litter, pilih kanggo sampeyan lan kesehatan kucing.

Pitunjuk

01

Iseni kothak sampah sing resik kanthi jerone kucing kucing Pie Utopia sing 5-8 cm.

02

Copot bagean padhet saben dina.

03

Jaga ambane kucing nganti 5-8 cm kanthi tuang luwih akeh ing kothak uwuh.

04

Ganti kabeh uwuh kucing saben 2-3 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • mao-zhua (2)  Kontrol ambu ora enak

    Sampah kucing tanpa wangi njamin kontrol ambu ora enak 20 dina, 10 dina luwih dawa tinimbang produk sing padha. Resep tanpa aroma anyar iki bisa nyedhot mambu sing ora enak, utamane ambu ora enak saka urin lan kotoran kucing. Resep tanpa aroma anyar tegese produk kita duwe aroma ekstra nul, dadi lingkungan sing resik lan seger.

    mao  Masalah Keamanan

    Alangan pencernaan minangka masalah penting liyane sing ora kudu diabaikan dening pemilik kucing. Sampeyan ora sengaja mangan rereged kucing kanthi ndilat paws bisa nyebabake bebaya serius yen sampeyan milih rereged kucing lempung. Lan alasane yaiku uwuh lempung digawe saka rereget, lan rereget ora sawetara perkara sing bisa diserap usus usus. Nanging uwuh kucing teko produk teken digawe saka tahu, panganan alami lan ijo sing 100% iki, pokoke ora bahaya kanggo kucing.

    fen-chen  Ora Debu

    Lan sing luwih penting nggunakake formula 99,99% debu gratis Love Pets Utopia kita ing kene kanggo nglindhungi awak lan kucing kucing sampeyan. Minangka penyayang kucing, kita kabeh ngerti manawa sanajan uwuh kucing lempung tradisional regane murah, nanging jumlah bledug dudu perkara sing bisa kita awang. Dadi, bledug ora bakal dadi masalah yen sampeyan milih rereged kucing tahu Utopia Utopia kanthi formula bebas debu 99,99% amarga kita nggunakake tahu alami kabeh panganan alami minangka bahan utama.

    ma-togn  Flushable

    Nate nemu jamban sing clogged? Ya, yen sampeyan wis ngeculake uwuh kucing liat sing digumpal menyang mangkuk jamban, sampeyan bisa uga ngrasakake sadurunge. Kabeh iki ora bakal kelakon yen sampeyan nggunakake sampah kucing tahu Utopia Utopia. Kita nggawe produk larut 100% supaya sampeyan bisa mbuwang sampah kucing rumpun ing mangkuk toilet.

    Produk sing gegandhengan