Pets Love Utopia Clumping Rasa Lemon Alami Tauh Kucing Litter

Katrangan singkat:

Luwes Kucing Utopia Utopia nyedhiyakake uwuh kucing tingkat paling dhuwur sing bisa ditemokake ing pasar.


Detail Produk

Rincian

Tag Produk

smell-odor

Kontrol Mambu

Litter kucing rasa Lemon kita njamin kontrol ambu ora enak 20 dina

safety-issue

Masalah Keamanan

Lan sing luwih penting nggunakake formula bebas debu 99,99% kanggo nglindhungi awak lan kucing kucing sing sampeyan tresnani.

dust

Ora Debu

Beda karo uwuh kucing lempung tradisional sing nggawe bledug sing ngancam kesehatan sampeyan lan kucing.

flushable-(1)

Flushable

Nate nemu jamban sing clogged?

Pilih Love Pets Utopia Cat Litter, pilih kanggo sampeyan lan kesehatan kucing.

Pitunjuk

01

Iseni kothak sampah sing resik kanthi jerone kucing kucing Pie Utopia sing 5-8 cm.

02

Copot bagean padhet saben dina.

03

Jaga ambane kucing nganti 5-8 cm kanthi tuang luwih akeh ing kothak uwuh.

04

Ganti kabeh uwuh kucing saben 2-3 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • mao-zhua (2) Kontrol Mambu

    Litter cat roso Lemon kita njamin kontrol ambu ora enak 20 dina, 10 dina luwih dawa tinimbang produk sing padha, ing rasa sing disenengi Lemon. Sampeyan ora prelu kuwatir mambu iritasi saka cipratan kucing.

    mao Keamanan Masalah

    Lan sing luwih penting nggunakake formula bebas debu 99,99% kanggo nglindhungi awak lan kucing kucing sing sampeyan tresnani. Nggunakake teknologi paling anyar, sampeyan bisa njamin manawa uwuh kucing tahu iku 100% alami; malah kucing sampeyan kanthi ora sengaja mangan lawuh kanthi ndilat sikile, sampah kucing tahu kita ora bakal nemoni masalah sistem pencernaan kucing. Amarga digawe saka 100% tahu alami panganan tradisional wetan iki.

    fen-chen  Ora Debu

    Beda karo uwuh kucing lempung tradisional sing nggawe bledug sing ngancam kesehatan sampeyan lan kucing. Kucing Love Utet Utopia kita uwuh digawe karo formula sing apik kanggo kucing, kita bisa nggayuh debu 99,99% tanpa nggawe beban sampeyan lan paru-paru kucing.

    ma-togn  Flushable

    Nate nemu jamban sing clogged? Ya, yen sampeyan wis ngeculake uwuh kucing liat sing digumpal menyang mangkuk jamban, sampeyan bisa uga ngrasakake sadurunge. Kabeh iki ora bakal kelakon yen sampeyan nggunakake sampah kucing tahu Utopia Utopia. Kita nggawe produk larut 100% supaya sampeyan bisa mbuwang sampah kucing rumpun ing mangkuk toilet.

    Produk sing gegandhengan