Love Pets Utopia Rasa Areng Alami Tauh Kucing Litter

Katrangan singkat:

Luwes Kucing Utopia Utopia nyedhiyakake uwuh kucing tingkat paling dhuwur sing bisa ditemokake ing pasar.


Detail Produk

Rincian

Tag Produk

smell-odor

Kontrol ambu ora enak

Aku ngerti yen sampeyan duwe masalah karo ambune urin kucing sing ngganggu.

safety-issue

Masalah Keamanan

Saya akeh dokter hewan sing sambat amarga saya akeh kucing sing ngalami alangan pencernaan.

dust

Ora Debu

Ora ana bledug sing ngganggu maneh sing sampeyan lan kucing meh ora bisa ngatasi.

flushable-(1)

Flushable

Nate nemu jamban sing clogged?

Pilih Love Pets Utopia Cat Litter, pilih kanggo sampeyan lan kesehatan kucing.

Pitunjuk

01

Iseni kothak sampah sing resik kanthi jerone kucing kucing Pie Utopia sing 5-8 cm.

02

Copot bagean padhet saben dina.

03

Jaga ambane kucing nganti 5-8 cm kanthi tuang luwih akeh ing kothak uwuh.

04

Ganti kabeh uwuh kucing saben 2-3 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • mao-zhua (2)  Kontrol ambu ora enak

    Aku ngerti yen sampeyan duwe masalah karo ambune urin kucing sing ngganggu. Ya, yen sampeyan nemokake produk teken Love Pets Utopia uwuh kucing tahu, aja golek liya. Produk kami njamin 20 dina kontrol ambu ora enak, 10 dina luwih dawa tinimbang produk sing padha. Kontrol ambu ora enak 20 dina pancen cukup suwe amarga nyaranake kabeh pamilik kucing kanggo ngganti uwuh kucing supaya bisa nyegah bakteri lan penyakit potensial. Kajaba iku, resep arang aktif iki kita kabeh kanggo produk kanggo nambah kemampuan ngontrol ambu, priksa manawa sampeyan ora prelu kuwatir bab bau aneh maneh.

    mao  Masalah Keamanan

    Saya akeh dokter hewan sing sambat amarga saya akeh kucing sing ngalami alangan pencernaan. Lan salah milih uwuh kucing bisa dadi sebab utama kenapa kucing cilik kasebut nandhang sangsara. Nanging yen sampeyan milih rereged kucing tahu Pets Utopia kita, ora bakal ana kuwatir maneh babagan masalah pencernaan. Produk kita 100% digawe saka tahu, panganan sing alami kabeh supaya ora ana bebaya potensial yen uwuh kucing kita dipangan.

    fen-chen  Ora Debu

    Ora ana bledug sing ngganggu maneh sing sampeyan lan kucing meh ora bisa ngatasi. Limbah kucing tahu produk teken ora kaya uwuh lempung tradisional sing nggawe bledug sing ora bisa ditanggung sing bisa nyebabake masalah paru-paru. Nggawe saka Tofu, sing intine kacang-kacangan, produk kita kabeh ijo lan alami, lan ramah kucing 100.

    ma-togn  Flushable

    Nate nemu jamban sing clogged? Ya, yen sampeyan wis ngeculake uwuh kucing liat sing digumpal menyang mangkuk jamban, sampeyan bisa uga ngrasakake sadurunge. Kabeh iki ora bakal kelakon yen sampeyan nggunakake sampah kucing tahu Utopia Utopia. Kita nggawe produk larut 100% supaya sampeyan bisa mbuwang sampah kucing rumpun ing mangkuk toilet.

    Produk sing gegandhengan