Love Pets Utopia Rasa Green Tea Rempah-rempah Tofu Kucing

Katrangan singkat:

Luwes Kucing Utopia Utopia nyedhiyakake uwuh kucing tingkat paling dhuwur sing bisa ditemokake ing pasar.


Detail Produk

Rincian

Tag Produk

smell-odor

Ora Ana ambune Ora Enak

Saben wong sing seneng kucing ngerti manawa ambune urin lan feses kucing bisa nyenengake sanajan dibandhingake karo kotoran manungsa.

safety-issue

Ngrespon Sistem Pencernaan Kucing

Minangka pamilik kucing, kita kabeh ngerti yen kucing duwe kebiasaan nyelehake sikil sawise nggunakake uwuh kucing.

dust

Bebas lebu

Yen sampeyan wis nggunakake uwuh kucing lempung tradisional, mesthine sampeyan ngerti manawa bledug minangka masalah utama nalika sampeyan ngucapake sampah kucing menyang kothak.

flushable-(1)

Flushable

Kejabi masalah keamanan, rereged kucing tahu Pets Utopia kita luwih trep tinimbang jinis kucing liyane.

Pilih Love Pets Utopia Cat Litter, pilih kanggo sampeyan lan kesehatan kucing.

Pitunjuk

01

Iseni kothak sampah sing resik kanthi jerone kucing kucing Pie Utopia sing 5-8 cm.

02

Copot bagean padhet saben dina.

03

Jaga ambane kucing nganti 5-8 cm kanthi tuang luwih akeh ing kothak uwuh.

04

Ganti kabeh uwuh kucing saben 2-3 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • mao-zhua (2)  Ora Ana ambune Ora Enak

    Saben wong sing seneng kucing ngerti manawa ambune urin lan feses kucing bisa nyenengake sanajan dibandhingake karo kotoran manungsa. Nanging uwuh kucing Kucing Utopia Cinta Utopia Alami kita bisa nylametake sampeyan saka masalah iki. Ekstrak saka godhong teh ijo, inti saka omben-omben oriental tradisional iki ora mung nambah seger, nanging uga ambu sing apik kanggo omah sampeyan. Kanthi aroma sing apik banget iki, ora bakal ana ambu urin sing nyenengake utawa ing omah sampeyan sing ninggalake lingkungan sing santai kanggo sampeyan lan kucing.

    mao  Ngrespon Sistem Pencernaan Kucing

    Minangka pamilik kucing, kita kabeh ngerti yen kucing duwe kebiasaan nyelehake sikil sawise nggunakake uwuh kucing. Tumindake kasebut ndadekake kucing ora sengaja bisa mangan rereged kucing sing nyebabake alangan pencernaan. Ya, sampeyan ora prelu kuwatir yen sampeyan milih uwuh kucing Kucing Utopia tahu. Produk kami digawe saka produk sampingan tahu, sing biasane dadi panganan lan ora ana beban sistem pencernaan kucing sampeyan.

    fen-chen  Bebas lebu

    Yen sampeyan wis nggunakake uwuh kucing lempung tradisional, mesthine sampeyan ngerti manawa bledug minangka masalah utama nalika sampeyan ngucapake sampah kucing menyang kothak. Lan bledug bisa dadi bebaya kesehatan sing penting yen sampeyan utawa kucing sampeyan nyedhot kakehan sing nyebabake penyakit paru-paru seri. Thanks kanggo serat rereged kucing Love Pets Utopia Tofu, masalah iki saiki bisa ditanggulangi. Nggawe langsung saka panganan alami, tahu, sampah kucing ora bakal ana bledug.

    ma-togn  Flushable

    Kejabi masalah keamanan, rereged kucing tahu Pets Utopia kita luwih trep tinimbang jinis kucing liyane. Sampeyan mung bisa ngencengake padatan lan nguncalake menyang mangkuk jamban tanpa nyebabake masalah lan pembuangan.

    Produk sing gegandhengan