Love Pets Utopia Lavender Alami Roso Tofu Kucing Litter

Katrangan singkat:

Luwes Kucing Utopia Utopia nyedhiyakake uwuh kucing tingkat paling dhuwur sing bisa ditemokake ing pasar.


Detail Produk

Rincian

Tag Produk

smell-odor

Kontrol ambu ora enak

Apa kanca utawa tamu sing sampeyan undang kondhang wis ngerti manawa ana bau aneh ing omah sampeyan?

safety-issue

Masalah Keamanan

Aku yakin ora ana pemilik kucing sing pengin ndeleng kucing sing ditresnani amarga alangan pencernaan.

dust

Debu Gratis

Saben ngeculake uwuh lempung menyang kothak sampah, mesthine sampeyan bakal weruh yen lebu sing medeni banget.

flushable-(1)

Flushable

Nate nemu jamban sing clogged?

Pilih Love Pets Utopia Cat Litter, pilih kanggo sampeyan lan kesehatan kucing.

Pitunjuk

01

Iseni kothak sampah sing resik kanthi jerone kucing kucing Pie Utopia sing 5-8 cm.

02

Copot bagean padhet saben dina.

03

Jaga ambane kucing nganti 5-8 cm kanthi tuang luwih akeh ing kothak uwuh.

04

Ganti kabeh uwuh kucing saben 2-3 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • mao-zhua (2)  Kontrol ambu ora enak

    Apa kanca utawa tamu sing sampeyan undang kondhang wis ngerti manawa ana bau aneh ing omah sampeyan? Apa ora ngganggu sampeyan yen napas sampeyan ambu ora enak? Bisa uga, ana sing salah karo sampah kucing sing sampeyan pilih. Litter kucing jinis lawas biasane ora duwe kemampuan ngontrol bau luwih saka 10 dina. Nanging rereged kucing tahu Pet Utopia Cinta njamin sampeyan kontrol ambu ora enak 20 dina, kanthi aroma lavender nostalgia sing dicampur karo uwuh kucing, menehi lingkungan sing resik lan seger.

    mao  Masalah Keamanan

    Aku yakin ora ana pemilik kucing sing pengin ndeleng kucing sing ditresnani amarga alangan pencernaan. Nanging sampeyan ngerti, sampah kucing sing salah bisa dadi sebab utama masalah pencernaan kucing. Nalika kucing ora sengaja mangan uwuh kucing, utamane rereged lempung, sing dadi bahan utama, kotoran, ora bisa diserap usus usus, nyebabake masalah pencernaan sing serius. Nanging produk teken Love Pets Utopia kucing sampah bisa ngrampungake masalah sampeyan. Nggunakake residu tahu dadi bahan, produk kita alami 100% lan umume ora bahaya, sanajan dipangan kucing.

    fen-chen  Debu Gratis

    Saben ngeculake uwuh lempung menyang kothak sampah, mesthine sampeyan bakal weruh yen lebu sing medeni banget. Bayangake yen nyedhot menyang paru-paru utawa kucing sampeyan, bisa uga kerusakan apa wae. Nanging yen sampeyan nggunakake rereged kucing tahu Pet Lovely Utopia, serat ing produk kita bakal nyegah bledug lan nggawe kothak uwuh kanthi bebas debu dadi kucing dadi papan sing apik lan seger kanggo nindakake usahane.

    ma-togn  Flushable

    Nate nemu jamban sing clogged? Ya, yen sampeyan wis ngeculake uwuh kucing liat sing digumpal menyang mangkuk jamban, sampeyan bisa uga ngrasakake sadurunge. Kabeh iki ora bakal kelakon yen sampeyan nggunakake sampah kucing tahu Utopia Utopia. Kita nggawe produk larut 100% supaya sampeyan bisa mbuwang sampah kucing rumpun ing mangkuk toilet.

    Produk sing gegandhengan