Pets Love Utopia Susu Alami Roso Flushable Tofu Cat Litter

Katrangan singkat:

Luwes Kucing Utopia Utopia nyedhiyakake uwuh kucing tingkat paling dhuwur sing bisa ditemokake ing pasar.


Detail Produk

Rincian

Tag Produk

smell-odor

Ora Ana ambune Ora Enak

Aku yakin manawa sampeyan wis nemoni rasa ora nyaman para tamu nalika ngerteni ambune aneh saka cipratan kucing sampeyan.

safety-issue

Formula Sehat

Ora ana awak sing pengin kucing sing ditresnani nandhang masalah pencernaan?

dust

Debu Gratis

Kepiye bledug. Debu bisa dadi masalah sing ngganggu nalika sampeyan nggunakake sampah kucing lempung.

flushable-(1)

Flushable

Nate nemu jamban sing clogged?

Pilih Love Pets Utopia Cat Litter, pilih kanggo sampeyan lan kesehatan kucing.

Pitunjuk

01

Iseni kothak sampah sing resik kanthi jerone kucing kucing Pie Utopia sing 5-8 cm.

02

Copot bagean padhet saben dina.

03

Jaga ambane kucing nganti 5-8 cm kanthi tuang luwih akeh ing kothak uwuh.

04

Ganti kabeh uwuh kucing saben 2-3 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • mao-zhua (2)  Ora Ana ambune Ora Enak

    Aku yakin manawa sampeyan wis nemoni rasa ora nyaman para tamu nalika ngerteni ambune aneh saka cipratan kucing sampeyan. Yen sampeyan milih uwuh kucing Pets Love Utopia kita, sampeyan ora kudu kuwatir maneh. Resep roso Susu sing anyar njamin 20 dina kontrol ambu ora enak, nresep kabeh ambu sing ora enak sing ditinggalake ing omah kanthi rasa sambutan sing disenengi kabeh wong.

    mao  Formula Sehat

    Ora ana awak sing pengin kucing sing ditresnani nandhang masalah pencernaan? Nanging piye wae kucing isih nyoba mangan utawa ora sengaja mangan uwuh kucing kanthi ndilat pion. Litter kucing lempung tradisional bisa uga mbebayani nalika ngonsumsi akeh banget. Ya, ora nganggo rereged kucing tahu Pets Utopia kita. Amarga digawe saka tahu, panganan oriental ajaib iki, iku sehat banget lan alami banget, mula ora ana bebaya ing weteng kucing sampeyan.

    fen-chen  Debu Gratis

    Kepiye bledug. Debu bisa dadi masalah sing ngganggu nalika sampeyan nggunakake sampah kucing lempung. Iki digawe saka rereget, mesthine bakal nggawe bledug nalika nggunakake. Nanging rereged kucing tahu kita Utopia Utopia ora tau kaya ngono. Nggunakake produk sampingan tahu, iku sejatine serat kacang sing nyerep urin banjur gumpalan. Ing proses iki, ora bakal ana bledug amarga kabeh serat.

    ma-togn  Flushable

    Nate nemu jamban sing clogged? Ya, yen sampeyan wis ngeculake uwuh kucing liat sing digumpal menyang mangkuk jamban, sampeyan bisa uga ngrasakake sadurunge. Kabeh iki ora bakal kelakon yen sampeyan nggunakake sampah kucing tahu Utopia Utopia. Kita nggawe produk larut 100% supaya sampeyan bisa mbuwang sampah kucing rumpun ing mangkuk toilet.

    Produk sing gegandhengan