Love Pets Utopia Rasa Peach Alami Tauh Kucing Litter

Katrangan singkat:

Luwes Kucing Utopia Utopia nyedhiyakake uwuh kucing tingkat paling dhuwur sing bisa ditemokake ing pasar.


Detail Produk

Rincian

Tag Produk

smell-odor

Kontrol ambu ora enak

Kucing Love Utik Utopia kita rempah-rempah kucing persik njamin 20 dina kontrol ambu ora enak

safety-issue

Ora Ana Alangan usus

Ditambah rereged kucing tahu Pets Love Utopia kita ramah 100% karo kucing.

dust

Bebas lebu

Lan apa liyane yaiku Love Pets Utopia's cutting -edge 99,99% formula debu gratis kanggo nglindhungi awak lan kucing kucing sampeyan.

flushable-(1)

Flushable

Kejabi masalah keamanan, rereged kucing tahu Pets Utopia kita luwih trep tinimbang jinis kucing liyane.

Pilih Love Pets Utopia Cat Litter, pilih kanggo sampeyan lan kesehatan kucing.

Pitunjuk

01

Iseni kothak sampah sing resik kanthi jerone kucing kucing Pie Utopia sing 5-8 cm.

02

Copot bagean padhet saben dina.

03

Jaga ambane kucing nganti 5-8 cm kanthi tuang luwih akeh ing kothak uwuh.

04

Ganti kabeh uwuh kucing saben 2-3 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • mao-zhua (2)  Kontrol ambu ora enak

    Kucing Love Utik Utopia kita rempah-rempah kucing katrangan njamin 20 dina kontrol ambu ora enak, 10 dina maneh tinimbang produk sing padha, ing rasa peach sing disenengi kabeh wong. Rasa peach sing asale saka alam ngasilake seger ing kothak sampah lan omah sampeyan.

    mao  Ora Ana Alangan usus

    Ditambah rereged kucing tahu Pets Love Utopia iku ramah 100% kanggo kucing, tegese kucing ora sengaja mangan uwuh kucing tahu, ora bakal ana alangan mangkuk. Amarga digawe saka Tahu, umume mung panganan.

    fen-chen  Bebas lebu

    Lan apa liyane yaiku Love Pets Utopia's cutting -edge 99,99% formula debu gratis kanggo nglindhungi awak lan kucing kucing sampeyan. Produk sampingan Tofu panganan oriental tradisional iki, minangka bahan sampurna kanggo sampah kucing. Lan unsur kunci tahu yaiku serat kacang. Nalika nggunakake serat kacang kanggo nggawe uwuh kucing, sampeyan ora prelu kuwatir bakal ana bledug sing digawe sajrone produksi minangka sampah lempung. Tahu gabungan kanggo formula anyar, kita bisa entuk 99,99% bebas debu sing ora bakal menehi beban kanggo sampeyan lan paru-paru kucing.

    ma-togn  Flushable

    Kejabi masalah keamanan, rereged kucing tahu Pets Utopia kita luwih trep tinimbang jinis kucing liyane. Sampeyan mung bisa ngencengake padatan lan nguncalake menyang mangkuk jamban tanpa nyebabake masalah lan pembuangan.

    Produk sing gegandhengan