Warta

  • How Often Should You Change the Cat Litter

    Sepira Kerep Sampeyan Ngganti Litter Kucing

    Litter kucing digunakake kanggo nutupi ekskresi kucing saka pasir kucing, uwuh kucing tahu duwe panyerepan banyu sing luwih apik. Sawise kucing diekskusi, sampah kucing tahu dibentuk kanthi cepet. Kotoran shovel kudu ngetokake kotoran kucing, lan banjur tuang uwuh kucing anyar miturut uwuh kucing ...
    Waca liyane
  • Which kind of cat litter, how to choose, which cost-effective cat litter is recommended, cat litter types and its advantages and disadvantages

    Litter kucing sing endi, cara milih, endi kucing kucing sing regane larang regane, jinis kucing uga kaluwihan lan kekurangane

    Sampeyan bisa uga duwe kucing kaya ngono ing omah. Cangkeme kaya ceri cilik, mripat padhang sing cerdas, sumunar cahya sing apik banget, alon-alon tutul ing sisih mburi, bakal ngetokake tangan cilik kanggo nutul tangan sampeyan. Pancen seneng banget yen duwe kucing dongeng kaya ngono. Nanging umume perkara ing jagad iki yaiku ...
    Waca liyane
  • If the cat litter is not cleaned, there are such consequences

    Yen uwuh kucing ora diresiki, ana akibat kaya ngono

    Akeh penyayang kucing ora ngeling-eling nggawa seko kucing saben dina, mula saya tambah akeh turah ing kothak uwuh. Dheweke diganti mung nalika ora tahan, utawa saben dina shovel, nanging ora bisa ngresiki kanthi saksama. , Anggere ana ...
    Waca liyane
  • How often should we change the cat litter ?

    Sepira kerepe kita kudu ngganti uwuh kucing?

    Aja mikir yen uwuh kucing wis entek lan kudu diganti! Kasunyatane, ide iki salah banget! Kuwi sing dienggo kucing kanggo buang air besar. Ora prelu dakcritakake yen wis reget. Sampeyan bisa mbayangake pirang-pirang bakteri. Ora mung mbebayani tumrap kucing, nanging uga ...
    Waca liyane
  • Why Cat Litter Is So Important.

    Napa Litter Kucing Penting Penting.

    Yen kucing tetep dadi kewan ingon, sampeyan kudu ngerti yen kucing iku kewan sing pilih-pilih. Dheweke angel dirawat; kaya tangi esuk ngerti yen kucing sampeyan lungguh ing dodo sampeyan ngarep-arep sampeyan bisa ngresiki kothak uwuh. Lan yen ora seneng uwuh, hahaha, th ...
    Waca liyane