Sepira Kerep Sampeyan Ngganti Litter Kucing

Litter kucing digunakake kanggo nutupi ekskresi kucing saka pasir kucing, uwuh kucing tahu duwe panyerepan banyu sing luwih apik. Sawise kucing diekskusi, sampah kucing tahu dibentuk kanthi cepet. Kotoran sekop kudu ngetokake kotoran kucing, banjur tuang uwuh kucing anyar miturut konsumsi sampah kucing. Umume, sampeyan bisa ngresiki uwuh kucing tahu sepisan ing rong minggu. Ana akeh mupangat nggunakake sampah kucing tahu, lan apa manfaate sabanjure.

 

  1. Luwes kucing tahu iku entheng lan gampang digawa

 

Komposisi uwuh kucing tahu yaiku slag curd buncis utawa serat tanduran, lan teksture luwih entheng dibandhingake bentonit. Iki nggampangake pamilik kucing lan bisa nggawa uwuh kucing tanpa kakehan usaha, lan kaluwihan iki kalebu kakuwatan cilik utawa bocah-bocah wadon. Lan uwuh tahu dibubarake ing banyu, tegese, uwuh kucing bisa disowok menyang jamban, tinimbang njupuk tas kanggo digawa metu saka omah kanggo diobati, nanging sing duwe kucing kudu dicathet yen sampah tahu ora bisa diwutahake menyang jamban sekaligus, nanging menyang jamban kanthi akeh.

 

  1. uwuh kucing tahu karo ora bledug, apik clumping.

 

Luwung bentonit kaya uwuh asli, kucing luwih seneng nggunakake sampah bentonit, nanging bledug uwuh bentonit cukup gedhe, bledug bakal nyentuh rambut kucing, bledug uga bakal ngrusak lingkungan hawa. Yen dibandhingake karo sampah kucing bentonit, partikel uwuh tahu, bledug cilik, kucing ora bakal watuk sikil sawise ngetrapake uwuh tahu, uwuh tahu ora bakal dilebokake ing cakar kucing, uwuh kucing ora gampang dijupuk saka cekungan, kucing pamilik gampang diresiki lan diresiki.

 

  1. 100% aman, aja kuwatir masalah pencernaan

 

Luweh kucing tahu saka slag tauhu minangka bahan baku, sawetara kucing seneng dolanan ing kucing, kliru mangan kucing siji utawa loro pengin uwuh kucing tahu, sing duwe kucing ora usah kuwatir banget yen kucing bakal muncul masalah gastrointestinal darurat , nanging pamilik kucing kudu nyathet yen kucing terus mangan akeh uwuh. Kucing minangka kebiasaan ala kanggo mangan uwuh kucing, sing duwe kucing ndeleng mandheg lan ndhidhik kucing kasebut.

Ana macem-macem kaluwarga kucing tahu, kayata mung nyepakake siji wadhah sampah, tanpa wadhah sampah dobel, uga bisa dicampur karo jinis kucing liyane, uwuh kucing campuran bisa sinau saka siji liyane kanggo nutupi kekurangane dhewe-dhewe. .


Wektu kiriman: Jul-26-2021