Litter kucing sing endi, cara milih, endi kucing kucing sing regane larang regane, jinis kucing uga kaluwihan lan kekurangane

Sampeyan bisa uga duwe kucing kaya ngono ing omah. Cangkeme kaya ceri cilik, mripat padhang sing cerdas, sumunar cahya sing apik banget, alon-alon tutul ing sisih mburi, bakal ngetokake tangan cilik kanggo nutul tangan sampeyan. Pancen seneng banget yen duwe kucing dongeng kaya ngono.
Nanging umume perkara ing jagad iki adil, lan yen sampeyan duwe akeh rasa seneng, bakal ana rasa ora seneng. Lan rasa ora seneng iku scooping kucing.
Kunci kanggo ngatasi kabeh iki yaiku milih uwuh kucing sing bener, kucing ora bakal lunga menyang jamban lan ngresiki kekacoan kaya manungsa, uga ora bakal matesi rereged kucing menyang kothak kucing. Mula, kanggo milih uwuh kucing sing pas iku penting. Kanggo nutupi ambune kothak uwuh sawise kucing lunga menyang jamban, banjur kanggo nyegah kucing supaya kucing ora udan saka kothak uwuh.
src=http___img.mp.itc.cn_upload_20170626_0ed5ff0e022940e6aa8bb19572e2cec1_th.jpg&refer=http___img.mp.itc
Utamane, kudu menehi perhatian marang poin ing ngisor iki kanggo milih sampah kucing
1.Priksa manawa mblokir mambu

2. Ora ana gawe piala lan pengaruhe ing awake kucing. Sawetara seri zat mbebayani kayata aflatoxin ing rereged kucing ora mung ala kanggo manungsa, nanging uga mbebayani awak kucing.

3. Efek deodorant sing apik. Kadhangkala ambune bisa ditutupi parfum utawa ambu sing liyane, nanging iki ora enak, mula yen uwuh kucing bisa deodorisasi, ambune banjur langsung sirna.

4. Kurang bledug. Sawetara uwuh kucing bakal nggawe bledug sing nggawe akeh masalah nalika ngresiki kamar

jinis uwuh kucing:
1. Sampah kucing lempung. Litter kucing jinis iki bakal dadi pilihan sing paling akeh kanggo wong, regane murah, jumlah akeh. Efek Clumping iku apik banget lan kepenak dilangkah. Kerugiane yaiku deodorant, utawa bisa mambu, kita kudu nyemprot minyak wangi kanggo nutupi bau. Jumlah bledug sing digawa uga cukup gedhe, ora ramah lingkungan. Penting banget supaya ora langsung nyebar sampah kucing menyang jamban.

2. Kertas kethokan sampah kucing. Bahan baku sampah kucing iki kalebu potongan kertas, mula langkah sing alus, ora ana lebu, ramah lingkungan lan resik. Nanging kekurangane yaiku uwuh kanthi gampang digawa metu kothak sampah sawise kucing mlebu toilet. Efek deodorisasi umume ora apik banget.

3. Sampah Kucing Kristal. Bahan baku sampah kucing iki yaiku silikon, ora ana bledug tinimbang sampah kertas sing sampah kucing, pokoke ora ana bledug, sing bisa dadi perkara sing nyenengake. .Nanging aja dibuwang ing jamban.
4. uwuh kayu lan uwuh kucing. Litter kucing jinis iki isih murah banget, bahan baku yaiku keripik kayu lan kayu lan bahan liyane sing padha, dadi ramah lingkungan, bledug ora kuwat, efek deodorisasi blok uga apik, nanging kekurangane yaiku sawetara kucing ora kaya rasane kayu iki.

Nanging uwuh kucing endi sing paling apik? Tetep terus, lan sampeyan bakal kaget.


Wektu kiriman: Jul-08-2021